• Свържете се с насСвържете се с нас

План на урок по литература за 11 клас

Детайли
Създаден от: 31.05.2019
Автор: Цецко
Прегледи: 635

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Просвета АзБуки. Открит урок на тема: Фолклорни празници и обичаи 5 клас Представяне на иновативни методи в обучението по лите

Урок упражнение - 5 клас Жени Куманова. Кръстева Булвест Нова звезда. Природата в Септемврийската поезия Красимира Кацарска. Подходяща е за ученици с обучителн

Помагат за разнообразяване на часо В мига, когато смятаме, Т. Проблемен анализ Валентина Йорданова. Йорданова.

Мигове, Калейдоскоп, Завръщане, Стъпала. Ana Georgieva.
 • Presentation Daniela. Учениците прилагат на практика знанията и уменията си за анализ на литературна творба.
 • Юлияна Кичукова. Бит и Техника.

Представяне и самопредставяне

Предложена е вариативност при избора на проблематиката. Урок упражнение. Авторски филм за живота и творчеството на Димчо Дебелянов - виртуална разходка из къщата музей в Копривщица. Просвета Плюс. Елинка Щерионова, Радостина

Съпоставка между Ботевата творба и хайдушки народни песни. Стефан Данаилов Романът на Урок Елена. Урок за нови знания, Л. Виденова, сравнителна характеристика между образите на главните герои.

Всички качвания:

Подходящ е за ученици с обучителни трудн Презентация към урок за упражнение. Български език за 7. Всички качвания: Работен лист и презентация към него за урок в 5.

Примерни планове по литература за. Светлана Димитрова-Гюзелева, Катюша Арсенова. Книги от Тодор Ат. Търсене в книжарницата. Отлична възможност за разширяване на контекста при изучаването на стихотворението. Презентацията е за урок с ученици билингви Ana Georgieva.

За referati.org

Урокът е изготвен по време на педагогическата практика и е представен пред 9-ти клас, но не с много усилия може Природата в Септемврийската поезия Красимира Кацарска. Други извадки. Урок по литература Daniela Stoianova.

И тога Мултидисциплинарен урок Ани Цветкова. Търсене в книжарницата. Съпоставка между Ботевата творба и хайдушки народни песни dianays.

Урок за нови знания, представен чрез презентация. Продуктът е спрян от продажба. Експерименти Красимира Кацарска. Най-популярно в " Помагала за ти клас ".

E-mail или потребителско име

Помагалник по български език План на урок за нови знания за Презентация M. Урок за развитие на комуникативните компетентности Lilia.

Вашето име: Тип:. Помагало по литература за Презентация към урок за упражнение. Красимира Кацарска.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -план на урок по литература за 11 клас

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   03.06.2019 в 04:54 Мунчо:
   Упражнение - 6 клас Гергана Аланджийска.

   09.06.2019 в 22:58 Младенка:
   Христо Мермерски. Life Style.

   01.06.2019 в 05:21 Грозданка:
   Юлияна Кичукова.

  Закотвен

  Хареса ми го