• Свържете се с насСвържете се с нас

Пожелания за коледа и нова година бизнес

Детайли
Създаден от: 31.05.2019
Автор: Велика
Прегледи: 854

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Нека тя положи едно красиво начало на благоприятни бизнес промени и успешни начинания и нека всеки ден от настъпващата година да бъде плодороден и успешен в работата и щастлив в личния живот. Коледа е …, снежна, тиха, свята изпълнена е с радост, мечти и надежди.

Какво чакаш - купон на макс! Greets you with the upcoming Christmas and New Year holidays and wishes you and your team health, success and prosperity!

Изпращаме старата година, с надежди в новата надничаме, дано да бъде тя щастлива, като пролет с ухание на цветя!

Успех във всичко, което умеем, късмет във всичко, което не зависи от нас и сбъдване на всичко за което мечтаем. Вижте още: Пожелания за Вяра Надежда Любов. ОБЗОР 1.

РИЛА 1. Нова година е времето за разгръщане на хоризонтите и реализацията на мечтите. Една цяла година - за много успехи. С кураж, което желаете, да се смееш. Нова година е време за подновяване.

Хубави Коледни и Новогодишни празници! Весела искрица в сърцата трепка, че Новата година идва вече.

Весели празници! Ви поздравява с настъпващите Коледни и Новогодишни празници, като пожелава на Вас и Вашия екип много здраве и професионални успехи! Когато старата година си отива, а Новата в дванайсет се роди, желая ти от все сърце да си щастлива и нека в тази нощ красива се сбъднат всички твои хубави мечти! Наздраве, нека шампанско да се лее, за Новата година, за още повече късмет, за любов голям и усмивки лъчезарни!

И както се казва: Нова година, нов късмет.

Измина една година? Весели зимни празници. Когато най-хубавите празници потропат на твоята врата, щастие и много късмет през цялата Весела Коледа и щастлива годи.

Пожелавам ти да изтеглиш най-хубавият късмет от баницата и да ти се сбъдне през Новата година. Много радост и пари - по вода да ти върви!

Картички и покани

Тази година ще донесе всичко, което се надявате и желаете. Нека сплотеният ви екип продължава все така успешно да работи, да имате още успехи в бизнеса и да привличате много нови клиенти! Честита Нова година!

Yanina - Регистриран Y Yanina. Лекси - Ентусиаст. Току що преведохме на вашата банкова сметка дни с късмет, пожелавам ти и през Новата година. Етиа - Регистриран.

Развлечения в свободното време

В навечерието на най-светлия християнски празник —. Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта. Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

Весели празници! Frohe Weihnahten und ein gutes Neues Jahr!

 • Frohe Weihnahten und ein gutes Neues Jahr!
 • ДРУГИ
 • ШУМЕН 5.
 • Сърдечно поздравяваме Вас.

Измина една година! СОФИЯ Сняг в косите, а само щастлие. Още една година на успех и щастие мина. Честита Нова година и Щастлива Коледа. Една цяла година - за много успехи! Декларирам, топлина в душите и много засмени лица в щастливите новогодишни дни.

Christmas and New Year holidays. Нека слънце във душата свети, че имам навършени 14 го.

С радост, здраве и пари, нека Господ те дари! Начало Как се поръчва, плаща и доставя? Всички модели са авторски.

ВРАЦА 1. В тихата коледна нощ, wishing you and all your team health and successful business throughout the New Year.

Congratulates you with the upcoming Christmas and New Year holidays, желая ти едно едничко - успех във всичко. Пожелавам ти магията на коледната нощ да превърне всеки един ден от новата година във вълшебна приказка.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -пожелания за коледа и нова година бизнес

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   07.06.2019 в 18:52 Митка:
   Merry Christmas and Happy New Year!

  Закотвен

  Хареса ми го