• Свържете се с насСвържете се с нас

Server za cs 16 fy_snow respawn

Детайли
Създаден от: 03.08.2019
Автор: Миглена
Прегледи: 435

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Назад 9 10 11 12 13 14 15 16 Напред Страница 14 от Понеже знам ,че има хора , които работят през деня и вечерта разпускат с малко цс и не само те и децата и тийнейджърите , искам да ви препоръчам това:.

Не желем аз и екипът на SlackServ.

Мнението беше редактирано от NoPPo12 : Постоянно има админ в игра, а в редките случай когато няма се ползва facebook страницата или чата в сайта. Това е общо взето, което исках да кажа. Вход с Google. Чрез нея ние избягваме хилядите бъгове на готовите такива, а освен това и предлагаме премахване на бан в реално време, като за всеки 1 бан се праща SMS с уникален номер.

Търсих из отговорите дали има хнс сервери но не намерих

За повече информация посетете Facebook страницата на сървърите или официалния сайт. На всеки ще бъде даден шанс. Начало Форум Обяви. Имаше един много хубав и известен сървър мисля че името му беше Roni-roni нещо такова. Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

 • BG e форум за дискусии. Хора спешно тарся хостер за цс сървър с catch mod.
 • Прехвърляне към съдържание.

Статистика на изпълнението

Заповядайте и в нашият български класик сървър : Сайта ни Приятна игра! В сървъра има още страшно много благинки, които го правят уникален по рода си, но са толкова много, че ще има още доста локуми да разтягам. Хора спешно тарся хостер за цс сървър с catch mod.

Headoff Classic 4 Counter-Strike albert. Поддържащи и auto-start функция, при най-непредвидените обстоятелства!.

 • Достъп до разглеждането им имат само хора от екипа, които са и гласуващи.
 • Tk Massive IP адрес: Най-сладкото нещо на цялата система е, че стотиците кандидатури, които получаваме всеки път, когато ги отворим се обработват абсолютно автоматично от системата, без дори да си мръдна пръста.

Играя тук. В сървъра има още страшно много благинки, която се различава от останалите такива, но са толкова. Другото. Прикачи снимка от URL адрес. Ние предлагаме напълно функционални sms услуги с куп опции към тях. Вход с Facebook. Влезте от тук Регистрация.

Добре дошли!

Освен това ние първи въведохме уникална, авторска система за опита на играчите. Кандидатурите се отварят периодично и можете да ги намерите в сайта ни. AlternativeCS d2.

Пожелаваме Ви приятна игра в нашите сървъри, server za cs 16 fy_snow respawn. Classic 1". Remember me This is not recommended for shared computers. Назад 9 10 11 12 13 14 15 16 Напред Страница 14 от.

Надявам се да съм Ви дал достатъчно причини да пробвате нашите сървъри и евентуално да станете редовни в тях. Добавете отговор Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Основният ни стремеж е постигане на Вашата удовлетвореност, така че отново да се върнете при .

Препоръчан отговор

GameTracker URL. В него ще се насладите на абсолютно авторската ни система за 7 ножа, които Ви дават разнообразни способности. Няколко сървъра на новата ми верига: Bulgaria-Cs. Пишете обидни и "хейтърски" коментари в тази тема. Първо-не намерих никаква тема подобна на всичко за ЦС.

DataBG Начало? Надявам се да съм Ви дал достатъчно причини да пробвате нашите сървъри и евентуално да станете редовни в тях.

През изминалите години направихме всичко необходимо, за да предоставим приятна, авторска система за опита на играчите, server za cs 16 fy_snow respawn. Сървъри за Counter-Strike 1.

Name : CStrike 1. Освен това ние първи въведохме уникална. Пишете обидни и "хейтърски" коментари в тази тема.

Облик и език

Най-сладкото нещо на цялата система е, че стотиците кандидатури, които получаваме всеки път, когато ги отворим се обработват абсолютно автоматично от системата, без дори да си мръдна пръста. Пробвайте, ще се зарибите! Античийт системата, camp защитата и администрацията в сървъра ще направят играта Ви възможно най-приятна.

Вход с Microsoft. Вход с Twitter. DataBG Начало. IP: classicfuncs.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -server za cs 16 fy_snow respawn

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   08.08.2019 в 21:51 Незабравка:
   Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Иначе аз играех най-често в този

   11.08.2019 в 08:45 Жарка:
   Ние не използваме форума за тях и за нас времето е изключително важно, затова създадох това творение, което значително ми улеснява работата както и на кандидатстващите. Публикувано:

  Закотвен

  Хареса ми го