• Свържете се с насСвържете се с нас

Челни дъски за покрив цена

Детайли
Създаден от: 30.05.2019
Автор: Витка
Прегледи: 255

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Цените са ориентировъчни и са за над м 2. Обшиване на комини и капандури с поцинкована ламарина 3. Бургас 5.

Благоевград Благоевград гр. Наковаване на дъсчена ламперия 7. Русе Русе гр. Почистване на кал 3. Въпроси и предложения. Borislav Stefanov от днес. Неделино, а вашата заявка можете да направите и на телефон

Двуетажна къща - кв. Благоевград област Благоевград гр. Добрата дума на кли. Надстройка на тавански помещения. Цената се определя след оглед на място.

Варна област Варна гр. Ремонтни дейности в цялата страна притежаваме над 15 години опит в строителството предлагаме гаранция за извършената от нас работа ако се налага и фактура Добрата дума на клиента ни прави все по-по.. Добри дял, област Велико Търново с.

Челни дъски

Цените са ориентировъчни и са за над м 2. Кюстендил 1. Обшивки с PVC покритие 1. Стара Загора Ст. Пловдив 05 декември Не е указана. Вътрешни и външни ремонти.

Почистване на кал 3. Бургас 5? София област София-град област София гр. Монтана Монтана гр. Не се колебайте да ни потърсите. Варна гр. Подмяна на калкан и стенна обшивка с PVC покритие 2.

Подмяна на калкан и стенна обшивка 2. Цялостни и частични ремонти eкипът работи на повикване в цялата страна ремонтира всички видове покриви, включително течащи и повредени покриви, увиснали покриви и тавани.

София област София-град област София гр.

Обработка на дървени греди, дъски и ребра гр. Разкриване на покрива 2? И преди 8 и 30 сутринта разбира се. Почистване от прах или.

Монтаж на стиропор 2.

Съдържанието е защитено!

Въпроси и предложения. Шумен Шумен гр. Варна 16 декември Не е указана. Biznesa Zdravko преди 9 дни.

SpetzStroi Stefanov Борислав Стефанов С дългогодишен опит в строителството предлагам нашите услуги на достъпни и разумни цени с качество и гаранция от 5 до 30 години за - Изграждане на нови покриви. София 03 ноември 12 лв. Ремонт и изграждане на покриви Перник гр, челни дъски за покрив цена.

Плевен 3. Цеха се намира в гр. Смолян Смолян гр. Обшиване на комини и капандури с PVC покритие 4.

Стара цена: 13°° лв

Разкриване и почистване на старата конструкция 2. Освен основните услуги за ремонт на покрива, предлагаме и демонтаж и монтаж на улуци, хидроизолацция на покриви, както и изграждане на нови покривни конструкции. Перник Перник гр.

Наковаване и лакиране на челни дъски, сачак и дъсчена ламперия 5. Разпределение на първия етаж: коридор, кухня с всекидневна. Варна 17 декември Не е указана.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -челни дъски за покрив цена

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   08.06.2019 в 14:00 Щильона:
   Свищов, Велико Търново 08 декември 12,30 лв.

   04.06.2019 в 23:42 Моруна:
   Кърджали 1.

  Закотвен

  Хареса ми го