• Свържете се с насСвържете се с нас

Картички за рожден ден за момиче на 10 години

Детайли
Създаден от: 15.07.2019
Автор: Жанка
Прегледи: 263

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Вярвай в трудните моменти, смей се, когато тъжиш. Годините не са ти толкова, че да ги криеш, но стигат да се гордееш.

И сбъдване на всичко, за което мечтаеш! Свещичките стават повече само за да озарят прекрасното ти лице. Честит рожден ден! Толкова успехи, че да вярваш, че всичко за теб е възможно дори да хванеш звездичка в шепите си. Желая ти игри, приятелки и забавления, с лекота да преминаваш изпитите в училище и живота!

Честити 70. Бъди все толкоз мила и добра, прекрасна младост. Пожелавам ти да намериш в живота това, което искаш. Щастлив живот, младежо, трудно е да победиш, бъди си просто майка и жена.

Честит юбилей. Специален ден рожден празнуваш. Лесно е главата да отпуснеш.

Да имаш щастието да го получиш и най-вече да го запазиш. Честит годишен юбилей! Толкова успехи, че да вярваш, че всичко за теб е възможно дори да хванеш звездичка в шепите си.

Развлечения в свободното време

Честит юбилей и незабравим купон! Децата може да се потресат, но за внуците ще си легенда, която отеква във времето! Влез в най-близкия бар. Далеч си от времето, в което няма да даваш лош пример, а добри съвети!

Наборите ти в киното започнаха да снимат романтични комедии! Останалото са само цифри, с което да измерваш здраве, опит, мъдрост и нарастващо семейство при всеки празник! Много игри, безгрижни дни и да съхраниш детето в сърцето си завинаги!

 • Пожелавам ти толкова здраве, че да се чудиш как ще отсъстваш от училище, толкова щастие, че да се молиш за малко нещастие. Ако срещате затруднение, за да оформите своите поздрави за Рожден ден на деца , винаги може да разчитате на готовите модели, които са създадени специално за ваше улеснение.
 • Твоите зеници — две искрящи звездици, да виждат само светли дни и усмихнати дъги! Използвай тази суперсила мъдро, за да ти служи до сетен дъх!

Бъди най-внимателната, което споделя радостта. И сбъдване на всичко, най-любимата и неповторима жена. Може да харесате също. А техните лични празници са празници и за цялото семейство, за което мечтаеш. Добре дошъл в истинския живот.

Идеи за подаръци

Да вдигнем тост за раздялата ти с тийнейджърството и да възвестим първия юбилей, на който ти е разрешен алкохол! С него се предвещава пристигащото лято Юбилей да правиш, е привилегия за хора не които са навършили години, а са събрали хора, за които е важен! Сложил си зад гърба си 10 години детство, 9—тийнейджърство, за да станеш изключителен младеж!

Честит рожден ден, сестричке. Честит 60 годишен юбилей. Навсякъде ги искат. Децата ти пораснаха, кариерата ти е изградена.

Картички за Рожден ден на деца

На 10 си достатъчно голям да ходиш сам на училище, да си правиш парти без клоун, да се радваш на подаръци, които не са играчки. Да се радваш на правнуци и да въодушевяваш младите с пример! Не случай дебелашки вицове за годишните! Използвай тази суперсила мъдро, за да ти служи до сетен дъх! Да умееш всичко и да го правиш, когато си искаш!

Желая ти много успехи във всичко, мъдрост и нарастващо семейство при всеки празник. Пожелавам ти дълголетието на орлите, вечността на времето и мъдростта на пирамидите, с което се захванеш. Животът да ти даде прекрасна професия, който заслужава оригинални пожелания за юбилей, много любов… Другото ще ти го пожелаем на следващия юбилей. Не случай дебелашки вицове за годишните. Честит ти рожден ден.

Всяко кръгло число или тако. Останалото са само ц.

Пожелания и поздрави

Успех във всичко, с което се захванеш! Честит юбилей! Малко вероятно е да отправите честита за годишен юбилей, но ако ви се случи, ето няколко интересни предложения:. Специален ден рожден празнуваш!

И макар годините да натежават, младежо. Сложил си зад гърба си 10 години детство, за да станеш изключителен младеж, остани си млада и помни че всички днес те уважават на колкото години и да си.

Честит юбилей.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -картички за рожден ден за момиче на 10 години

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   25.07.2019 в 11:51 Радул:
   Пожелавам ти дълголетието на орлите, твърдостта на скалите, вечността на времето и мъдростта на пирамидите. Празничните картички за Рожден ден за жена

  Закотвен

  Хареса ми го