• Свържете се с насСвържете се с нас

Imena za cs 1.6 server

Детайли
Създаден от: 10.07.2019
Автор: Илонка
Прегледи: 381

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Какъв контакт да ти дам? Това не е нормално ако ги банва по тази причина. Аз спирам да пиша.

Какво правиш тук при това положение? То без това сървърите са почти празни през целия ден и това нещо пак да почва да ги банва, защото имал гемърска мишка, клавиатура или гемърски компютър. Нито хаквам нито нищо. И с цялата си наглост пише тук и обижда админ! Ако съм аим, що не съм аим с тежката картечница или с авп, а точно с дезърта, дето имам 16 убийства срещу 2, или с авп? Не съм виновен че доставчика ми на интернет в Германия е с такава политика.

Просто има защити които трудно се прескачат. Предлагам да го увеличиме на 2 години банна на тоя тарикат та и господ да не може да му помогне. Ти колко си играл там, imena za cs 1.6 server да даваш акъл кой хак и кой.

На дъста поне се събират повече хора. Ей мишка Максимус ли какъв си за един случаен тийм флаш ми биеш бана без да съм искал.

Жалко че си на толкова години с такова примитивно мислене! За 50 минути в класика не ме банна, а гледам в детмача почти всички изгоряха. Mitio i za tebe vaji ni6to 4e ni slan4aka se prai6 na glarus4e.
 • Just like the John example, but replace the with the new number.
 • Как може да има такива нагли хора?

Коментари (7)

Не е честно!!! Знам, че беше някъде 5 евро за 2 месеца. Ще чакаме с нетърпение. Mitio ако те набарам да обиждаш и псуваш ще получиш перманентен мют.

ProtectoR : мисля че ти бях обясни веднъж защо ми трябва видеото.. Аз повече играя в Dust Only, но въпроса е как да направите така че да не ги банва другите играчи заради ненаправени настройки,геймърски мишки или там каквото е те според мен повечето които получават банове не знаят че има сайт на CSMEGA. Ето малко четиво за въпросния античийт.

 • Топ списък.
 • Хората които са баннати заради обиди ,псувни , те са десетки и стотици пъти предопреждавани, гагвани и наказвани по някакъв начин преди да ги изгоня!! Сега ви гледах чата и на двамата.

Митко каруцаря от Карнобат няма да се спре докато не го гагнат или му изтрият акаунта от сайта. Едва ли ще искаш да ме видиш на живо за да разбереш дали съм imena za cs 1.6 server на 10 год. Двамата с Tw. Като не ви изнася да играете чисто ходете да играете където си искате. Сега ще ти махна бана за Wallhack но искам да ми дадеш къде да ти пратя демото и после да ми кажеш от това което виждаш ако беше админ щеше ли да ме махнеш!!.

Добре дошли

Жалък си а даже и не го осъзнаваш жалкарче. Duster не е хакер. KuzguN : Да 5 евро два месеца, но не мисля че ще ти е изгодно да пратиш само 5 евро по банка, защото не зная какви ще ти са таксите. А за Protektora и аз бях в сървъра нямаше никакви проблеми поне 1 час после почна да го предупреждава

То къв е смисълът от тази система, че хаквам и ме баннва. Точно в момента ме обиждат на мангал и нз какво си пишат се с обидни платове за дрехи онлайн. Тези които могат да играят си ме убиват. Нито съм ви изкарал хакери нито нещо!

Gringo 6, imena za cs 1.6 server.

Posts navigation

А по нагъл хакер от този няма гледайте му бан-листата NaVy5. Знаеш ли кое е жалкото в случая че заради такива като теб и другия наглец Djeki сървърите са с малко хора! Тези които могат да играят които не са много ме убиват и нямат проблем. Това се случи след update-та който направих.

Вие сте лапенца, imena za cs 1.6 server. Сатана, ако правиш тестове ще ти дам един бонус как да те банне, удряте ми бана и ми казвате Чао, защото ти ги обиждаше и псуваше само когато те убиваха. Те играчите за това те обиждат. Ако се направи като хората няма да е така като те килнат има опция да се родиш на бота на мястото като играеш срещу 1 бот хотел стари времена асеновград мнения ли ти е интересно??. Ако дразня някой хора защото много ги бия.

Ще има коренна разлика. Днес чупя рекордите по бан!!? Ти си отивай там на джамия и не ме занимавай с глупости. Да не сте бутали нещо че странно 1 ден без да imena za cs 1.6 server банне.

Много е лесно да се казва на сляпо този е хакер , онзи е хакер, колкото до клиповете от моя ранк имам много в каналът ми. Окей, вчера казах, че са ме баннали за една седмица, но по едно време пак го погледах и бана беше увеличен за половин година????? Ibrata аз не рева тези дето са пидали по-долу реват и казват че играя с програмки, като е така да ми направят демо и да докажат, обаче няма да докажат нищо защото нямам хакове несъм и имал.

Тук бана е по-бърз.

И да не ме заплашва с imena za cs 1.6 server измислен бан "че нарочно си вдигам пинга" По неговата логика забранете на всички в чужбина да играят за да няма хора с висок пинг. Тоя смак реагира също на определен стил игра - ако искаш да те банне за aimbot за оръжие, но се държиш като, докато стреляш да следиш човека постоян. Не знам какви услуги предлагаш.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -imena za cs 1.6 server

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   15.07.2019 в 14:54 Ивица:
   Ще помоля главния админ да прегледа демото което ми е направил БЕБО и ако наистина съм хак нека ме банне permanent. Нито съм ползвал програми нито нищо..

   15.07.2019 в 20:58 Денма:
   Като беше баннат Djeki пак го защитаваше. Какви не можаха да спрат в тоя servat, ти ли ще ме спреш.

  Закотвен

  Хареса ми го