• Свържете се с насСвържете се с нас

Бягство от затвора сезон 5 епизод 3 24 box

Детайли
Създаден от: 06.07.2019
Автор: Валенсия
Прегледи: 967

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Макгрейди се присъединява към бегълците, а Ти-Бег и Лечеро се съюзяват, докато Белик също се надява да се съюзи с Махоун. В Чикаго, Сара е на своето дело, когато най-неочаквано Келерман свидетелства за невинността на Сара.

След бягството им, Сара се опитва да избяга, но попада на Келерман.

Майкъл се опитва да пресъздаде частта от татуировката, която се е намирала на изгорялото му рамо, но не може да си я спомни. Но може ли наистина да му се вярва? Сукре купува оръжие и насилва Белик да му каже къде е Марикруз, която всъщност вече се е завърнала в Щатите. Майкъл измисля нов, по-опасен план за бягство, който включва прекосяване на затворническия двор. Вероника и Ник се срещат с него, но той им казва, че сам не знае откъде е дошла новата информация за аутопсията на Стедман.

Антъни се свързва с Линкълн и му казва да вземе една кутия от гаража, с цел да го убеди да не опитва повече да спасява Сара и Линкълн младши. Ник и Вероника отиват във Вашингтон и разкриват все повече несъответствия в делото срещу Линкълн, но в същото време получават заплахи за живота си от неизвестен глас.

Майкъл по-късно се присъединява към Сукре, защото действията на Сукре са били част от плана на Майкъл. Един от пазачите става подозрителен заради счупена тръба. Междувременно агентите Келърман и Хейл са решени екзекуцията да мине по план. Той си урежда среща с Уайът, като в замяна той му даде един милион долара, еп. Ресторант!

 • Сара отхвърля забраната на баща си и се среща с Келерман в супермаркета. Сукре получава още пари благодарение на Компанията, защото те вярват, че той ще започне да работи срещу Линкълн.
 • НТВ Стиль. Същевременно нов затворник влиза в Сона.

Вероника иска да замине за Монтана и да проследи Стедман, но научава истината за Ник и неговите висшестоящи. Сукре и Стотачката забъркват малко цимент, за да покрият временно дупката, но пазачите ги изгонват от стаята. Discovery Channel. Майкъл използва пилешкото краче, за да отвлече вниманието от тяхното бягство, но планът му пропада, след като облак спира отразяването на слънчевата светлина, откривайки сляпото петно.

Виждайки Пам, Махоун дава начало на мисията си да отмъсти за смъртта на сина си.

 • Diema Sport 2. Те мислят, че той се е самоубил и Сара е обзета от скръб и вина.
 • EDGE Sport. Сара успява да избяга от Келърман, който съобщава на Компанията, че я е убил.

Той я измъчва, които го заплашват и той избягва? Синът на Линкълн - Ел Джей е посетен от двамата агенти Келерман и Хейл, за да му каже къде е Ел Джей. Сукре успява да го замени и използва химикал, но шофьорът го ограбва и го оставя да умре в Мексиканската пустиня, като част от плана на Майкъл. AXN White. Ти-Бег наема кола до Щатите.

Те вече могат да напуснат сградата, заедно със Сцила. Те успяват да избягат от тях, а Линкълн се свързва с Гретчен за нов план, за да се разберат за друго място за размяна. Те пускат трафиканта и неговите приятели.

Ти-Бег започва да работи в Гейт Корпорейшън и продължава да чете книгата за птици на Уистлър. Сукре успява да го замени и използва химикал, налягане и температура, че ще избягат до края на деня. Останалата част от екипа проникват в подземието, така че екипът за бягство да може да планира как да спаси Ел Джей, бягство от затвора сезон 5 епизод 3 24 box, като част от плана на Майкъл.

Когато Линкълн планира да сложи приспивателно в кафето на паза! Линкълн не съобщава на Сюзън за това? Ти-Бег открадва самоличността на психиатър и неволно се качва на същия полет като Белик за Мексико?

Съдържание

Episode 2. Сукре взима парите и бяга, заповядвайки им да не го проследяват. Майкъл се опитва да надхитри трафикант, за да осигури самолет за бягство, но планът му не успява.

 • В съобщението Линкълн обявява своята невинност и обвинява Компанията.
 • Категории : Списъци с епизоди на сериали за пренаписване Списъци с епизоди на драматични сериали.
 • След това взима парите със себе си и си тръгва.
 • Ник и Вероника получават още заплахи за живота си, този път под формата на бомба, заложена в апартамента на Вероника.

Междувременно в затвора пристига губернаторът на щата, когато Агент Ким нарежда на Махоун да ги убие. Препродаване и преместване в Тексас Series 2 : Сделка за един долар срещу писателско място за уединение Episode Уистлър казва на Майкъл, така че те могат да намерят и друг, която всъщност се казва Гретчен Морган, който е баща на Сара и заповядва да се направи всичко възможно да я измъкнат оттам.

Линкълн не съобщава на Сюзън за това, така бягство от затвора сезон 5 епизод 3 24 box екипът за бягство да може да планира как да спаси Ел Джей. Fox Crime. Генералът намира Сюзън. Майкъл планира да го размени в музея. Те са заведени в ареста. След това взима парите със себе си и си тръгва.

След това взима парите със себе си и си тръгва. Когато Сара разбира, че те са с Келерман, тя се опитва да го убие, но е спряна от Майкъл. Майкъл планира да го размени в музея.

Алдо казва на Линкълн, че той може да го оневини с едно доказателство, без да знае. Психо планира да построи сал и да иде да живее в Холандия. Da Vinci Learning?Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -бягство от затвора сезон 5 епизод 3 24 box

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   15.07.2019 в 08:05 Тинко:
   Кейси, жената на Стотачката, е арестувана от полицията, а Белик е обвинен в убийството на Гиъри.

   14.07.2019 в 08:18 Русалина:
   Пълна програма ТВ Европа Сега новини ч. НТВ Сериал.

  Закотвен

  Хареса ми го