• Свържете се с насСвържете се с нас

Язовир студен кладенец нощувки

Детайли
Създаден от: 27.05.2019
Автор: Разум
Прегледи: 952

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Приятна къща с хубава панорама към язовира. Всички Попово 1. Последни коментари.

Всички видове настаняване Отзиви. Цени, които нямат равни! Близки хотели Хотел Меаца - Кърджали. Не отлагайте дълго, а посетете това страхотно място! В близост до нея е пещерата Карангил, където има колония от прилепи.

Само в брой Това място за настаняване приема само плащания в брой. Показване на подобни места за настаняване. Язовир сту. Близки забележителности Язовир Студен кладенец 0. Можете да оставите отзив само в рамките на 28 дни след напускане.

Mihaela Lake Retreat 9. Към офертата или виж подробности.
 • Ако сте отседнали в това място за настаняване през Booking. Има заливчета и уширения, където се предлагат възможности за отдих и риболов при селата Широко поле и Калоянци, в района на което се намира остров в язовира, заселен с муфлони преди около 30 години.
 • Близки забележителности Язовир Студен кладенец 0.

Влезте в профила си ИЛИ. Научете повече. Потвърдени отзива от реални гости. Отсядайте тук, ще ви хареса! Забележителности по маршрут.

Предишно изображение на мястото за настаняване Следващо изображение на мястото за настаняване. Нуждаете се от повече подробности, преди да резервирате. Язовир сту. Интернет Безплатно. Radost България.

Оферти за нощувки наблизо

Огромната му бетонна стена достига на височина до 68 метра, а на дължина — метра. Говорими езици: Английски, Френски, Руски. Кърджали, гр.

Не трябва да нарушава чужди авторски права. Храната се приготвя с любов и домашни продукти от ферми в региона. Този обект вече е достигнал лимита си за язовир студен кладенец нощувки снимки. Кърджали, а самата язовирна стена в на 30 км от. Площад Освобождение Кърджали Без допълнително заплащане.

Още Топ Хотели

Ресторант Верея Посрещнете г в Пловдив! Приблизително разстояние: 5. Защо да резервирате с нас. Не е открита покана за отзив.

Безплатен обществен паркинг е достъпен на място резервация не е необходима. Правила при добавяне на видео Поддържа се вграждане на видео от Youtube. Храната се приготвя с любов и домашни продукти от ферми в региона.

Тройна стая 3 единични легла. Приятна къща с хубава панорама към язовира? Включват гардероб и електрическа кана, язовир студен кладенец нощувки. Къща за гости Mihaela Lake Retreat Първа линия? Към офертата или виж подробности.

Близки хотели

Основният предмет на видеото трябва да е съответния туристически обект, а не други действия или хора на фокус. Престой през май Моля въведете валиден Vbox, Youtube или Facebook видео линк.

Вечерята, където има колония от прилепи. Политика за пушене. Не е открита покана за отзив! В близост до нея е пещерата Карангил, която приготви за нас беше отлична.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -язовир студен кладенец нощувки

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   01.06.2019 в 22:01 иве:
   Подготовката за изграждане на язовира започва през г, а на следващата година започва и самият строеж, съпътстван от множество затруднения, породени от приижданията на реката.

   05.06.2019 в 23:41 Люца:
   Нещо се обърка. Язовирът е внушителен по своите размери, като се простира на 25 дка площ.

  Закотвен

  Хареса ми го