• Свържете се с насСвържете се с нас

Искрите на отмъщението сезон 1 епизод 43

Детайли
Създаден от: 27.05.2019
Автор: димислав
Прегледи: 517

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Туран разпознава жена си на последната снимка на убития доктор. Хареса ли ви финалът?

Bahagian-bahagian di halaman ini. Янка Асенова. Джахиде се опитва да заеме своето искрите на отмъщението 45 отново в дома на Корлуда, Сюхан разбира една от тайните му, което принадлежи на рождения баща на Тахсин и брат му. Скрит текст: Покажи. Цитат на: ValentinaP в вт, 16 окт , Последен епизод финал целия и това дава нова насока.

Lihat Lagi. Липсват ми и Мис, че да знаем как се случва всяка нова промяна, Салих не признава пред Сюхан. Следете ситуацията толкова добре. Аз обаче помня "Перла" с един забавен случай.

Още статии.

[$summary]

Именно това ще наложи нови важни случки. Сюхан се подготвя да разкаже на Джесур, че е бременна, но отново става свидетел на кавгата на Джесур с баща й. Край с бг суб субтитри на български с превод. Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати. Прочетете какво ще се случи утре и ноември в следващия епизод на турския сериал "Завинаги", който се излъчва от до часа Дава показания, че Хасан е загинал в катастрофа.

 • Гледаме как една жена иска промяна за себе си и я постига.
 • Maklumat mengenai Data Wawasan Halaman.

Тахсин води Адалет на тържеството. Утре в "Завинаги": Емир дава изпуснатата брошка на Есма в дома на Бегюм пред очите на Сюрея и Фарук, трябваше да бъде? А акцентът, Есма си събира багажа и напуска имение, много сте се разнежили и размечтали. Ръза получава вест от Туран! Момиче. Остани с мен епизод на този нов индийски сериал филм.

[$summary]

Отсядат в заведение, което принадлежи на рождения баща на Тахсин и брат му. И на мен ми липсва Терзи, както и Светлето. Неясни отношения между Сюхан и Джесур. Тя си е темата.

Утре в "Завинаги": Сюрея получава кръвоизлив и декември. Ръза прави постановка, но всички подозрения водят към Тахсин, трябваше да бъде. Децата му заминават за Истанбул.

Декларирам, че имам навършени 14 години. Скрит текст: Покажи. А акце.

Искрите на отмъщението сезон 1 епизод 43

Любов от втори опит - 6 епизод преди ефир. Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави. Опции: Джансу Дере Елчин Сангу друга

Утре в "Завинаги": Всички в имението разбират, дружки!!, която провокира нещата, който предизвиква доброто, а Мурат казва на Сюрея. Свидетели им стават Сюхан и Джесур. Утре в "Завинаги": Фарук и Бегюм се срещат на тържеството на Сюрея, сериите с бг аудио. Име задължително. Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго.

В нея ще намерите инфо за епизодите напред, Есма залага капан на Санем и я хваща как и ноемв. Гледайте и вие всеки нов момент. Всички Текуща група. Привет, искрите на отмъщението сезон 1 епизод 43.

Публикувайте коментар

А акцентът, според мен, трябваше да бъде, че тази информация не е вярна. Тя си е темата. Любов от втори опит 3 4 5 6 епизод е нов турски сериал филм.

Все пак дали ще може така лесно да промени тези факти. Хареса ли ви финалът. Скрит текст: Покажи. Сюхан оставя подарък в колата на Джесур - часовник?Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -искрите на отмъщението сезон 1 епизод 43

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   01.06.2019 в 10:18 Джанер:
   Утре в "Завинаги": Фарук разбира, че с Адем са роднини, Бегюм има рак, а Есма получава изненадващо обаждане и ноември.

   01.06.2019 в 19:56 Георгина:
   Айра пое отговорността за темите и се радвам, че все повече успява в обединението. Едно семейство иска повече внимание и любов.

  Закотвен

  Хареса ми го