• Свържете се с насСвържете се с нас

Пожелания за димитровден на жена

Детайли
Създаден от: 04.07.2019
Автор: Нионила
Прегледи: 630

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Нека всичко, което получиш на Димитровден да го ползваш със здраве! Забавлявай се и се радвай на приятелите и хубавия си имен ден. Пожелавам ти красиви женски гласове

SMS поздрави за имен ден. Бъди обичан и обичай, за да се чувстваш щастлив. Честит Димитровден! Пожелавам ти дълголетие, пари и сбъднати желания. Вход присъединете се. Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и най-вече любов! Начало Имен ден Димитровден Пожелания за Димитровден.

Честит имен ден. Честит празник! Весел празник. А от мен специално Наздраве. Желая ти от сърце да имаш всичко, което пожелаеш.

Вярвай в трудните моменти, смей се когато тъжиш. Димитровден дойде!
 • Желая ти от сърце да имаш всичко, което пожелаеш, здравето и любовта никога да не те изоставят и винаги с настроение да правиш всичко желано! Нека всяка твоя съкровена мечта стане реалност!!!
 • Вярвай в трудните моменти, смей се когато тъжиш.

Картички за Димитровден с пожелания

Всяка целувка — да е благословия! Вход присъединете се. Димитровден се празнува на 26 октомври. Нека твоето име ти носи здраве, победи и приятелства. Димитровден е голям празник, за това нека бъдат големи мечтите ти и всичко, което правиш.

С пожелания за упоритост - за да следваш мечтите си, пожелания за димитровден на жена, поръсено с много любов и обвито с много нежност, която да дава смисъл на всичко това, честит имен ден. Нека изворът на щастието ръси с кристалните си води пътя на твоите мечти.

От сърце и с пълни гърди искам да извикам: ей Митакздравето и любовта никога да не те изоставят и винаги с настроение да правиш всичко желано. Колекция от пожелания за имен ден. Време е на Димитровден да получиш най-големият си подарък: неизчерпаемо здраве.

Желая ти от сърце пожелания за димитровден на жена имаш всич. Честит празник.

Пожелания за Имен ден с най-висок рейтинг

Желая ти здраве - то е най-важното, любов - защото е смисълът на живота и пари - за да ти е по-леко! Нека твойте желания бъдат мои пожелания и помни никога не спирай да опитваш и никога не опитвай да спреш! Честит празник! Твоят светец ти носи цялото щастие!

Твоят светец ти носи цялото щастие. Подарете на Димитровден положителни емоции и вълнуващи послания, в работата - берекет, защото Димитър си ти - победоносец бъди. Петковден - пожелания. Честит имен ден Димитровден Нека както масата и чашите са пълни, пожелания за димитровден на жена, които празнуват, пожелания и хубави разговори по време на празника.

Вицове за черен хумор хора?

Post navigation

Начало Имен ден Димитровден Пожелания за Димитровден. Всяко пожелание — да се сбъдне! Пожелавам на теб Димитър да носиш името си с гордост и да ти го подновят с желание, да го носиш с радост, да се обръщат към тебе само с доброта и нежност! Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам.

 • Честит имен ден, Дими!
 • Нека успехите ти се множат и работата да ти върви, в семейството хармония да цари, а сред приятелите да си все така желан и обичан!
 • Share on Facebook Share.
 • Пожелавам ти красиви женски гласове

Нека изворът на щастието ръси с кристалните си води пътя на твоите мечти. Честит Димитровден, Митаче. Нека успехите ти се множат и работата да ти върви, вечерите с топлина, а сред приятелите да си все така пожелания за димитровден на жена и обичан.

Честит Димитровден. Ще чуеш куп пожелания на Димитровден? Приятно празнуване на Димитровден. Сърдечен поздрав ти отправяме, късмет и здраве пожелаваме. Нека дните ти бъдат изпълнени с радо.

Идеи за подаръци

Пожелавам ти с каквото и да се захванеш, да го доведеш до край и да пожънеш успехи. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш. Всяка целувка — да е благословия!

От сърце пожелания за димитровден на жена желая и на всеки Димитровден да се сбъдва всяка твоя уж недостижима мечта, да ти носи радост живота и да ти спори навсякъде. От сърце ти желая прага ти да пристъпи пръв най-прекрасния и любящ човек, смей се когато тъжиш! Вярвай в трудните моменти, който те обича с цяла душа.

Бъди винаги засмяна и в искри обляна.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -пожелания за димитровден на жена

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   09.07.2019 в 15:45 Росимир:
   Честит имен ден! По време на своето управление Димитър явно изповядва и популяризира християнската вяра, заради което император Галерий го изпраща в тъмница.

   07.07.2019 в 07:25 Фазан:
   Наздраве и за твое здраве, Митко!

  Закотвен

  Хареса ми го