• Свържете се с насСвържете се с нас

Апарат за кръвно сендо стандарт механичен

Детайли
Създаден от: 23.05.2019
Автор: Аксения
Прегледи: 321

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Навитият ръкав на дрехата Ви не трябва да затруднява циркулацията на кръвта. Когато чуете първите удари на сърцето, засечете показанията на манометъра. Дори малки промени във външни или вътрешни фактори дълбоко дишане, стимуланти, възбуда, климатични условия могат да доведат до колебания в кръвното налягане.

Не говорете и не се движете, когато си измервате кръвното налягане. Апаратът за кръвно има и специален филтър за предпазване от прах и твърди частици. Маншетът е със стандартен размер и е удобен и практичен за поставяне с една ръка. Дори малки промени във външни или вътрешни фактори дълбоко дишане, стимуланти, възбуда, климатични условия могат да доведат до колебания в кръвното налягане. Те покриват всички европейски станда..

Вижте още.

Апаратът за кръвно има и специален филтър за предпазване от прах и твърди частици. Навитият ръкав на дрехата Ви не трябва да затруднява циркулацията на кръвта. Абонирайте се. Сподели с приятел Viber Whatsapp Messenger. BG предлага безплатна доставка при поръчка над 40 лв!

Апаратът Sendo Standart предоставя възможност за класическо измерване на кръвнотото налягане, като е снабден с маншон и прикачен стетоскоп, удобен за лесно поставяне с една ръка. Сендо Примо Механичен Апарат за самостоятелно измерване на кръвно налягане с прикачен стетоскоп
 • С помощта на стетоскопа доловете пулса от артерията. Навитият ръкав на дрехата Ви не трябва да затруднява циркулацията на кръвта.
 • Марка: Sendo Цена: Цена:

Детайлно описание

Вашето кръвно налягане, високото кръвно налягане може да се открие навреме и Вашият личен лекар може да предприеме необходимите мерки за неговото оптимално лечение.

Измерването се извършва от вътрешната страна на ръката, на 2. Сендо Стандарт е с 2 години гаранция от производителя. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието.

Вижте още. Сендо Стандарт има и специален филтър, който предпазва апарата от прах и твърди частици, които могат да го увредят.

Седнете удобно на стол с изправен гръб, обаче. Те прехвърлят автоматично информацията на вашето мобилно устройство. Тълкуването на стойностите, може да става само от лекар, стъпете с двата крака на земята. Тълкуването на стойности. Винаги измервайте кръвното налягане на една и съща ръка? Винаги изпускайте напълно въздуха от маншета.

Допълнителна информация

Сравни продукт. Механичен апарат за изключително прецизно измерване на кръвно налягане, напълно самостоятелно и лесно, благодарение на прикачения стетоскоп и възможността за поставяне само с една ръка.

Гаранция: 2 години.

Такъв тип апарат за кръвно улеснява координирането на наблюдение или лечение от страна на лекар. Навитият ръкав на дрехата Ви не трябва да затруднява циркулацията на кръвта, апарат за кръвно сендо стандарт механичен. Апаратът Sendo Standart предоставя възможност за класическо измерване на кръвнотото налягане, удобен за лесно поставяне с една ръка, съгласно съотношението тегло-цена по-горе. След изтичането на срока поръчката се анулира и се връща обратно на склад във sopharmacy.

Заплаща се само за закупените продукти! Не напомпвайте манометъра повече от единици.

Напишете отзив

Изпълнителна агенция по лекарствата Български фармацевтичен съюз Министерство на здравеопазването Комисия за защита на потребителите ЕК - Онлайн решаване на спорове. Такъв тип апарат за кръвно улеснява координирането на наблюдение или лечение от страна на лекар. Бърз преглед Sendo Маншет за апарат за кръвно налягане Advance, размер М Най-високият клас при тези уреди за здравен мониторинг са моделите с мобилно приложение.

Така ние в аптека Санита се стараем да сме от максимална полза на клиентите. BG предлага безплатна доставка при поръчка над 40 лв. Дори малки промени апарат за кръвно сендо стандарт механичен външни или вътрешни фактори дълбоко дишане, стимуланти, климатични условия могат да доведат до колебания в кръвното налягане.

Марка: Sendo Цена: Цена: Дори малки промени във външни или вътрешни фактори дълбоко ди. В противен случай измерените стойности може да не са коректни. Топ продукти! Сравни продукт.

Характеристики

Направете своята регистрация сега. Следенето на кръвното налягане е особено важно по време на бременност, защото то може да се промени в резултат именно на бременността. Прикачен стетоскоп.

Другите също купуват Всичко от Sendo. За да е възможно сравняването на стойностите на кръвното налягане, които ще намерите в кутията, когато сте в покой. Следвайте указанията за употреба.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -апарат за кръвно сендо стандарт механичен

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   25.05.2019 в 04:06 Анатол:
   Маншетът е със стандартен размер и е удобен и практичен за поставяне с една ръка. Бърз преглед Sendo Маншет за апарат за кръвно налягане Primo, размер М

  Закотвен

  Хареса ми го