• Свържете се с насСвържете се с нас

Масло за автомобили цени

Детайли
Създаден от: 01.07.2019
Автор: Георги
Прегледи: 370

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Нормите на етикетите се променят и строго трябва да се спазват препоръките на производителя описани в ръководството за употреба на вашия автомобил. GM 10W 5L.

По нашите географски ширини е масово потреблението на масло 5W, което предполага добър баланс между рядко масло през зимата и гъсто при високи температури. Възможно е обаче да не знаете как точно да прецените кое масло е за вас. Добави в бележника. В главното меню на категорията предлагаме връзки към няколко фирмени търсачки, които ще ви съдейства да откриете подходящ продукт за двигателя на вашия автомобил. Без масло той не може да работи правилно и потенциалните повреди са с много сериозни последствия.

Чрез постоянни технологични иновации това е марката на успеха, победата и победителите.

В много от случаите синтетичните масла водят и до по-нисък разход на гориво масло за автомобили цени по-добро поведение на двигателя в по-екстремни ситуации. Заповядайте, изключително важно е да заложите на качествено масло. За леките автомобили, транспорта, оча.

Както вече обясних. Моторни масла Castrol Автомобилните масла на Castrol са сред най-известните и продавани на пазара.

За да постигнем нашите цели, ние предлагаме широко разнообразие от масла само от водещи производители, които са се доказали с качеството си. Ето защо и редица авто производители като Chevrolet, Aston Martin и Nissan се доверяват на този френски производител. В допълнение, смазочното масло също служи за разсейване на топлината.

Моторни масла Bardahl

Castrol доставя смазочни материали за почти всички частни, търговски и промишлени приложения. Ето защо моторните масла, които предлагаме, са с доказан произход, ненадминато качество и на отлична цена. По нашите географски ширини е масово потреблението на масло 5W, което предполага добър баланс между рядко масло през зимата и гъсто при високи температури.

Хубавите моторни масла измиват вашия двигател и го поддържат чист Получавате по-дълъг живот на двигателя и сигурност на пътя докато вие го ползвате този автомобил Ние препоръчваме масло с вискозитет 5w40 , като най-оптималното решение за климатичните условия в България. Има продукта.

Голяма част от автомобилни производители препоръчват на своите клиенти да използват за автомобилите си двигателни масла от собствена си марка. С откриване на нови технологии са се развили и начини за синтетично приготвяне на автомобилни масла.

  • Приемам Научете повече:.
  • Ние с удоволствие ще отговорим на Вашите запитвания.

Почистване на сняг и лед, масло за автомобили цени. GM Dexos2 5W 5L? Когато купувате моторно масло с вискозитет 5w40 трябва да гледате дали има нормите изискващи се от производителя на вашия автомобил. Аварийна сигнализация. Съдържание на сулфатна пепел: макс. София кв.

Свързани категории

Ние с удоволствие ще отговорим на Вашите запитвания. В допълнение, смазочното масло също служи за разсейване на топлината. Френската компания за производство на автомобилни масла Elf е известна подкомпания на Total. Първия студен старт за деня или втория след работа е много по- безопасен и сигурен заради вискозитета на синтетичните масла и синтетичните добавки, които съдържат.

Новини Какво е термостати как да избегнем чупенето му, масло за автомобили цени. Оригинално масло за Opel 5W30 - 1 Литър. Повечето автомобилни производители имат свои собствени автомобилни масла, Total. Спецификации по API Кога трябва да се смени маслото В документацията на конкретното превозно средство е упоменат оптималния пробег преди смяна на двигателното масло, но съществуват и стандартни норми за подмяната при изминати около 10 до 15 хил.

TOP 6.

КОИ СМЕ НИЕ

Двигателно масло CASTROL Castrol е водещият световен производител, дистрибутор и търговец на дребно на висококачествени смазочни масла, греси и свързани услуги за глобални клиенти в автомобилната промишленост, индустрията, морски и авиационни промишлености, както и при проучването и добива на нефт. Motul се стреми към специално място в автомобилната и машиностроителната индустрия, подкрепено от борба, стратегически, международен и устойчив растеж, като се насочва към ключови глобални играчи като крайни точки.

Минерално Полусинтетично Синтетично За да бъдете напълно сигурно, че двигателят Ви ще работи пълноценно, избирайте само масла от известни марки, които и повечето автомобилостроители подкрепят. Бърз преглед.

Total Quartz 5w40 5 литра. Total 10W Quartz Diesel 5 L. Горивен филтър, масло за автомобили цени. Голяма част от шофьорите и механиците се спират именно на Castrol за поддръжката на двигателите си. Френската компания за производство на автомобилни масла Elf е известна подкомпания на Total. Независимо от духа на хората в сърцето на стремежа си за отлични постижения, Motul проектира и предоставя на своите клиенти и партньори възхитителни продукти и решения за поддръжка, хидравлични и трансмисионни.

Добави в бележника. В зависимост от предназначение.

Топ продукти

Първото число показва гъстотата в условията на ниски температури градуса , а второто - при работещ двигател 99 градуса. Castrol са сред основните партньори на BMW, но предоставят и масла на марки като Volkswagen, Ford и други.

Безплатна доставка при поръчка над 99лв. Ford, Volvo, Land Rover.

За дизеловите автомобили с DPF филтър след година трябва задължително да спазвате препоръките на производителя и най-често този вискозитет е 5w30 или 5w Нашите клиенти изискват най-доброто и ние им даваме тъкмо това. Philips H7 Vision - 1 брой.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. DEFAULT
  3. -масло за автомобили цени

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0