• Свържете се с насСвържете се с нас

Смяна на регистрация на кола цена

Детайли
Създаден от: 29.04.2020
Автор: Ванга
Прегледи: 609

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Отидох за регистрация в КАТ- В. Удостоверение за бивша собственост-талон Цена : 40 лв.

Давате си талоните и няма как да се движите по закон без тях,така че трябва да ви направят нови. Отговорът е НЕ. Важно е за нас, за да продължим да Ви информираме безпристрастно. Приключва сделката при нотариуса. Моля да уточните въпроса си и да споменете конкретно какво искате да правите с автомобила?

На гишетата на Пътна полиция реално те ще трябва да изчакат само за отпечатването на свидетелството за регистрация талона? Май не зависи от кубатура и години. Дубликат на малък талон Необходими документи : гражданска отговорност, голям талон. Бракуване Необходими документи : голям талон, удостоверение за скр.

Генералният секретар на Интерпол поздрави Иван Гешев за избора му за главен прокурор. Това възможно ли е.

Длъжна ли съм да пререгистриран автомобила в област София и в какъв срок? Чрез нея служителите на МВР получават информация за всички сделки с превозни средства на територията на страната в реално време.

Поздрави,и успех! В тази категория попадат и товарните бусове до 3. Следователно отговорът е Не — няма да плащате данък за г. Необходими документи : голям талон, малък талон, протокол за брак, удостоверение за скраб. Необходими документи : голям талон, малък талон, гражданска отговорност, копие от акта.

Това си е узаконен грабеж! Сега това става автоматично в момента на изповядване на сделката при нотариуса. Годината има 12 месеца.

Категориите МПС според закона са както следва: Категория М е главна категория и се използва за обозначение на: Моторни превозни средства, проектирани и конструирани основно за превоз на пътници и техния багаж? България Фандъкова: Над 1,7 млрд.

1. Разходи/цена за регистрация на автомобил нов внос в България

Здравейте, трябва ли при смяна на постоянен адрес на собственик на автомобил от една област в друга да се смени и регистрацията на автомобила? България Фандъкова: Над 1,7 млрд. През та година за цяла България се въведоха промени в изчисляването на данък МПС, като се въведе Еврокомпонента, която оказва влияние върху формирането на стойността на данъка.

Отговорът е НЕ! Таблицата илюстрира размерът на продуктовата такса екотакса за МПС-та за та година: Разяснение: Смяна на регистрация на кола цена автомобили с до 8 места за сядане, протокол за брак. Плащате екотакса, както и товарните до 3, такса КАТ 54лв. Бракуване Необходими документи : голям талон, която е регистрирана в Българ. Годишни Разходи за ползване на автомобил в България Покупка на .

Данък МПС при РЕГИСТРАЦИЯ през произволен месец от годината

Здравейте, г-н Янакиев! Годишни Разходи за ползване на автомобил в България Покупка на кола, която е регистрирана в България, също е съпътствана от разходи. Когато всичко е наред и няма причини сделката да не се осъществи, купувачът и продавачът полагат подписи, което се заверява от нотариуса.

Такса за пререгистрация в Служител на месеца бг аудио или за смяна смяна на регистрация на кола цена талони - 54лв.

Очаквайте нещата да се случват така и в БГ - след около години. Ако колата е нов внос втора употреба - няква екотакса събираха, който ще купувате струва лв. Това са задължителните неща, които трябва да проверите! Улеснена е процедурата по смяна на собственост на автомобил.

Следователно за та Вие ще трябва да заплатите на общината лв. Пример 2 : Автомобилът, нямам спомен колко беше Какви са ползите за гражданите Най-голямата полза е за продавачите на автомобили?

Не губете времето си ! Нека ние чакаме вместо вас !

Електронизацията на обществените поръчки ще увеличи конкуренцията и ще намали цените. В случая аз купих кола от познати и нямах такива притеснения, но честно казано съм доволен, защото можеше да е случайна кола и да има някакви проблеми.

Май не зависи от кубатура и години. Такса за пререгистрация в КАТ или за смяна на талони — 54лв.

Ходенето и висенето си остава. Нямам против да се ебаваш с хората по форумите, ама не им губи времето поне. Улеснена е процедурата по смяна на собственост на автомобил.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -смяна на регистрация на кола цена

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   02.05.2020 в 18:04 Севджана:
   Категория М е главна категория и се използва за обозначение на: Моторни превозни средства, проектирани и конструирани основно за превоз на пътници и техния багаж.

   08.05.2020 в 12:06 Нецко:
   Давате си талоните и няма как да се движите по закон без тях,така че трябва да ви направят нови.

   07.05.2020 в 05:26 Цаца:
   Годишни Разходи за ползване на автомобил в България Покупка на кола, която е регистрирана в България, също е съпътствана от разходи.

  Закотвен

  Хареса ми го