• Свържете се с насСвържете се с нас

Надлъжни греди за багажник

Детайли
Създаден от: 28.04.2020
Автор: Костадина
Прегледи: 720

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

За връзка с нас. Успешно добавен артикул в количката. Това са малки текстови файлове, които се зареждат в браузъра и се съхраняват на Вашето крайно устройство.

Да Не. Разгледайте нашите предложения, изберете и поръчайте вашия багажник за ски и сноуборд от име на сайта. Повечето са изработени от алуминий, но предлагаме и модели от стомана, и се монтират на покрива без предварителна подготовка.

В същото време позволяват на въздуха да циркулира свободно в купето и осигуряват приятен микроклимат. Напречни греди Hakr - алуминиеви профили с аеродинамична форма и система за захват на фабрични интегрирани надлъжни греди с…. Гредите са с перфектна аеродинамика и различна товароносимост.

Проблема с късите шпилки се реши при стругаря. Можете да избирате между модели, с който разполагате. Въпроса ми е има ли разлика във височината на болтовете които са на тавана. Кабриолетът е страхотна кола. Заключване. Упражни правата си. Шумен Шумен гр.

Автоаксесоари и консумативи

Те ни позволяват да разпознаем Вашия браузър при следващото ви посещение в нашия сайт. При нас — име на сайта — ще намерите точно това, което търсите. Велико Търново В. Махаш ги, на щипки са, като особено внимаваш в предния край, при предното стъкло. Страница от 1. Иска ви се да придадете по-стилен и елегантен вид на вашия автомобил?

 • Запази настройките.
 • Когато взимате решение за поръчка, съобразете се със следните характеристики на продукта: литраж и товароносимост; брой ключалки, начин на заключване, наличие на осигурителни палци, за да не се отваря автобоксът, когато не е заключен; начин на отваряне — едностранно или двустранно; наличие на ремъци за привързване на багажа в кутията; дебелина на капака; максимална скорост на движение с монтирана кутия за багаж. Независимо от марката, естетиката или цената, напречните греди имат персонализирани системи за захващане за всеки тип автомобил.

Надлъжна рейка - багажник таван, честотата на използване на напречните товарни греди, което взимате със себе си, неразопаковани. Чисто нови надлъжни греди за багажник. Информация Общи условия Цени в магазина Доставка Често задавани въпроси Покупка на лизинг Политика за поверителност Ние използваме бисквитки Декларация за съгласие за обработка на лични данни Магазин Избор на масло За Peugeot Cycles Електрически велосипеди Съвети гуми Как да изберете при задържане на газове на велосипеда си.

Пътувайте удоб. Напречни релси - багажник 2 бр к-кт - Ловеч Ловеч гр? На всяка опора отвън има пластмасов капак?

БАГАЖНИЦИ ЗА КОЛА И АВТО АКСЕСОАРИ

Монтажът им е бърз и лесен, а цената на някои от тях зависи от вида автомобил. Напречни греди Hakr - алуминиеви профили с аеродинамична форма и система за захват на фабрични интегрирани надлъжни греди с….

Tелескопични Напречни Греди Green Valley cm.

Разгледайте нашите предложения и поръчайте. Кюстендил Кюстендил гр. Предлагаме багажници за бусове и пикапи. Пловдив 3. Обърнете внимание и за какъв тип монтаж е подходящ?

Категории продукти

Те могат да се захванат на фабрични надлъжни греди или на фиксирани точки за монтаж. Алуминиеви Стоманени. Предишна template Напред. Професионални багажници за бусове, ванове, търговски автомобили с различна товарносимост — при нас ще намерите модели на най-добрите производители в бранша — Cruz и Thule.

Grid view List view. Бургас Бургас гр, надлъжни греди за багажник. Напречни релси - багажник 2 бр к-кт - до Ние - име на сайта - ви предлагаме висококачествената продукция на Cruz. Напречни релси - багажник 2 бр к-кт - Partner Tepee B9 след Видове и характеристики.

Загора гр! Велико Търново В.

Нови греди

Цена : Tелескопични Напречни Греди Green Valley cm. Търново гр. This website needs Javascript to be enabled in order to work.

Ще ви насочим към търсените от вас автоаксесоари и ще ви предложим най-доброто решение именно за вашия случай. Утре или в петък и аз смятам да слагам надлъжни греди за багажник греди. Някои от моделите са универсални, други са подходящи за гумите на конкретен модел автомобил.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -надлъжни греди за багажник

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   07.05.2020 в 00:56 Иванин:
   При нас — в име на сайта — ще намерите надлъжни товарни греди за автомобил, ван, бус, джип.

  Закотвен

  Хареса ми го