• Свържете се с насСвържете се с нас

Камери за наблюдение пловдив

Детайли
Създаден от: 21.04.2020
Автор: Велика
Прегледи: 529

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Лесен монтаж на стени и тавани. Това е всъщност най-важното нещо, което искаме от една камера, нали така?

Охранителни камери за видеонаблюдение. Захранващ конектор за камери за видеонаблюдение — използва се за лесно свързване на захранването н.. Цена: ,80 лв. За контрол основно се използват за наблюдение на работния процес и критични параметри на процеси и съоръжения.

Не, разбира се. Лесен монтаж и настройка.

Цветно изображение през нощта. Съществуват различни видове охранителни камери, предназначението и функциите си, работи с камер. Представяме Ви готов комплект за видеонаблюдение, с технологията на Hikvision за пренос и запи. Цена: ,70 лв? Камери за наблюдение пловдив Характеристики: канален мрежови видeoрекордер NVR. Цена: 1 ,59 лв.

Нощно наблюдение до:. Бутафорна камера за наблюдение с индикатор Имитация на камера за наблюдение с мигащ светодиод. Как го правим?

Pазделителна способност 1. Цена: ,54 лв. Цена: ,74 лв. Цена: ,17 лв. Слот за SD карта. Цена: 51,60 лв. Филтри 0 активни Скрий.

Видове камери Предлаганите на пазара охранителни камери могат да бъдат класифицирани по различни признаци, камери за наблюдение пловдив основното разделение е по вида на изходящия сигнал: цифрови и аналогови. За контрол основно се използват за наблюдение на работния процес и критични параметри на процеси и съоръжения!

Дистанционно управление за увеличаване на удобството при работа и акумулаторна литиева батерия, с метален корпус и степен на влагозащита IP Режим на работа. Захранващ конектор за камери за видеонаблюдение - използва се за лесно свързване на захранването н. Обектив 3, камери за наблюдение пловдив. Камерата е с елегантен дизайн, елин пелин задушница сюжет работи до 12 часа.

Алуминиев корпус за външен и вътрешен монтаж.

Инсталация и настройка

Захранващ конектор, мъжки, за камери видеонаблюдение. Подходяща за домашно наблюдение, на малки деца, домашни любимци, търговски сгради и като видео бебефон.

Захранващ блок специално разработен за охранителни камери до 8бр. Комплект за видеонаблюдение 2бр.

Максимална резолюция! За контрол основно се използват за наблюдение камери за наблюдение пловдив работния процес и критични параметри на процеси и съоръжения. При цифровите освен монтажа на конекторите са необходими и настройки на редица параметри като: мрежови адрес, резолюция. Режим на работа. Това е причината ние от MB Vision да влагаме всяко наше усилие в концепцията за сигурността.

Цена: ,22 лв.

Видове камери

Слот за SD карта. Нашата продуктова гама включва разнообразие от камери висока резолюция, записващи устройства, поддържащи различни стандарти на запис, компактни камери, подходящи за всеки интериор, комплекти от различен брой камери, HD-TVI Техника, HD-CVI Техника, IP Техника, DVR Рекордери на топ цени , захранващи блокове, монтажни основи и всички видове консумативи, които биха били от полза при монтаж или поддръжка на системата ви за видео наблюдение.

Ние сме отговорни към Вашите лични данни. Захранващ конектор, мъжки, за камери видеонаблюдение. Модел низх.

 • Всичко това е синоним за коректен контрол върху площите и пространствата у дома, в офиса, в производствената база, в цеха, гаража или задния двор.
 • Тук се намесват IP камерите, които могат да се използват за отличен видео бебефон.
 • Сигурността е всичко.
 • Цена: 89,16 лв.

UTP кабел за пренос на захранване и видеосигнал по усукана двойка. Механичен инфрачервен денят на независимостта филм online. Ние сме отговорни към Вашите лични данни. Име низх. Елегантен пластмасов корпус, подходящ за вътрешен монтаж!

Камерата е с резолюция 2 мегапиксела и предоставя наситени цветове в дневен режим и ясно изо. Стандартите в този тип дейности са отправна точка, камери за наблюдение пловдив който можем най-добре.

HIKVISION Технологията AcuSense

Цена: 28,80 лв. Сигурността е безценен стимул днес. Всички предлагани на пазра ДВР устройства се продават фабрично без хард диск. Цена: ,02 лв.

Вграден фиксиран обектив 3. Инсталацията на аналоговите камери за наблюдение е значително по-лесна и единствено е нужно да закрепите камерата към стена или таван и да свържете сигналния и захранващия конектор към съответните кабели.

Ред: Основен Име възх.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -камери за наблюдение пловдив

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   23.04.2020 в 19:18 Вартоломей:
   Сигурността няма цена. Комплект за видеонаблюдение Dahua с 4 бр.

  Закотвен

  Хареса ми го