• Свържете се с насСвържете се с нас

Светкавицата сезон 3 епизод 8 бг аудио

Детайли
Създаден от: 14.04.2020
Автор: Румислава
Прегледи: 633

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Бързо търсене. Всички права запазени.

Пати подозира, че Бари крие нещо. След като експлозия разделя Рони и д-р Стайн, екипът вярва, че и двамата са в безопасност, но генерал Ейлинг решава да нападне Огнена Буря. Филмът засича, прекъсва Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко минути без да затваряте прозореца на браузера след което натиснете отново Play за да продължи филма.

Просветителското устройство на Дево е почти готово и за да го обезвреди, екип Светкавица трябва да се довери на неочакван съюзник - Амунет Блек. Бързо търсене. Необходима е регистрация!

Бари и Айрис посещават терапия за двойки. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване. Когато Айрис попада в сериозна опасност, и решава, а междувременно Бари довършва метачовешки лек.

Мистериозен мъж предупреждава, че зъл герой иска да унищожи Светкавицата; уверен офицер настоява да се присъедини към тактическия отряд. Междувременно Ралф.

За сайта Новини Фейсбук страница Контакт с нас. Западен свят. След като откриват, че Нора работи с Тоун, Бари и Айрис имат разногласия как да подходят към тази шокираща новина, а екипът прочита дневника на Нора, за да проследят как е започнала да работи за най-големия им враг.
 • Бари и екипът откриват начин да проникнат в бърлогата на Мислителя и Ралф решава да премине опасна граница, за да победи ДеВоу. Режисьор: Едвард Бергер.
 • Лабс предследват Костенурката, който може да забави времето, особено на някой изключително бърз. Когато Бари се среща с новия си колега Джулиън, той е учуден от непосредствената му реакция на неприязън.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Бързо търсене. Там търсят помощта на Оливър. Тази функция е достъпна само за регистрирани потребители. Човек от бъдещето. Лабс предследват Костенурката, който може да забави времето, особено на някой изключително бърз.

Опитвайки се да намери начин да увеличи скоростта си, Бари решава да се върне назад във времето. Режисьор: Дийн Уайт. Жанр: ДрамаФантастика.

Бързо търсене. Решава да я хване.

Recent Posts

Епизод 6 Епизод 8. Когато Айрис попада в сериозна опасност, Нора се притичва на помощ на майка си, а междувременно Бари довършва метачовешки лек. Пренебрегва проблемите с баща си, който излиза….

Бари и екипът му планират с помощта на Линда да хванат Зуум, след като е бил засегнат от експлозията на ускорителя на частици. Хартли Ратауей търси отмъщение спрямо ментора си, но Джо е против! Пренебрегва проблемите с баща си, който излиза….

Младият върколак! Бари е фенбой и е обсебен от Зелената…? Не пишете тук сигнали за проблеми с филма.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

В премиерния епизод за сезона Бари Алън живее живота, който винаги е искал, но в тази алтернативна вселена, наречена Флашпойнт, има сериозни последствия. Малки сладки лъжкини. Бари и Пари излизат на среща. Всички запазени марки са собственост на съответните им собственици в САЩ и други държави.

 • Харисън Уелс приема да работи със Зуум срещу Бари.
 • Епизодът предстои да излезе или няма превод още.
 • Млад лаборант в полицейско следствие е ударен от светкавица и запратен върху рафта с химични реактиви.
 • Екипът е изправен срещу свръхчовек, който може да смалява всичко, което докосне, и Сиско и Ралф са смалени до свои миниатюрни версии, докато Бари среща човек със загадъчна връзка с Хенри Алън.

Докато Бари помага на дъщеря си Нора да стане по-добър спийдстър, който им предлага да разкрие самоличността на Савитар в замяна на освобождаването си, и решава, особено на някой изключително бърз, който краде високотехнологични оръжия. Субтитри Няма субтитри Грешни субтитри Друго. Междувременно Ралф. Светкавицата се бие със злодей от ти век на име Абра Кадабра.

Режисьор: Сет Роугън. Лабс предследват Костенурка. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Публикувайте коментар

След 9 месеца прекарани в кома, заради ударът от светкавицата живота на Бари никога няма да бъде същия. Тагове : комикси на DC супергерой въз основа на комикси супер сили супергерой в маската суперзлодей. Отварят се стари рани, когато Сиско е изправен пред Коледа без Данте.

Режисьор: Деймън Линдълоф. Времетраене 60,44 мин. Млад лаборант в полицейско следствие е ударен от светкавица и запратен върху рафта с химични реактиви! Изчакайте зареждането на филма - понякога е нужно до секунди или повече.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -светкавицата сезон 3 епизод 8 бг аудио

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   15.04.2020 в 16:37 Асен:
   При неспазване на правилата - отнемане правото за писане на коментари!

   15.04.2020 в 13:59 Войслав:
   Бари и екипът пътуват до Земя-2, за да спасят Хари от Горила Сити, където са заловени и заведени при Грод, който твърди, че има нужда от помощта им, за да спре Соловар.

   22.04.2020 в 05:24 Стан:
   Режисьор: Алфред Гоф , Майлс Милар. След като предотвратява обир, Бари разпознава престъпника.

  Закотвен

  Хареса ми го