• Свържете се с насСвържете се с нас

Горна помпа съединител симптоми

Детайли
Създаден от: 08.04.2020
Автор: Венеция
Прегледи: 683

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Този пост е редактиран от Lyubo Dimitrov : 11 March - А това до двигателя е работен цилиндър но по често му викаме долна помпа. Препоръчваме ви:.

На снимката можете да видите как изглежда лагерпомпата. Естествено по закона на МърФи въпроса е малко спешен, щото колата е У , а баща ми има изпит пред ДАИ с нея в понеделник! А това до двигателя е работен цилиндър но по често му викаме долна помпа. Днес сглобих старите помпи всичко по място и почнах да обезвъздушавам за да мога да тръгна и евентуално първо тук във Варна да потърся комплект като моя макар че се колебая с коя помпа да започна.

Велики хора и мисли за лова Напоследък постоянно ми потъва педала на съединителя и не мога да си включвам скоростите,навирам се отдолу обезвъздушавам карам и след някои друг ден или като застуди времето пак същата работа и като натискам съединителя ми скърца.

Пиши на Мирослав да ти прати манастири в българия карта комплект и да мирясаш,а не да си създаваш проблеми със стари части. А иначе си мисля че и оригиналното масло за скоростите е пълна синтетика! Най-лесно се установява там дефект като включиш на предавка при работещ мотор, задържиш натиснат съединителя около 1 мин. Ах горна помпа съединител симптоми да ме плашиш,толкова да е скъпа.

Не съм усетил съединителя ми да боксува.

При счупена демпферна пружина на феродовия диск или съответно износен притискателен диск , колко може да се кара така колата или веднага трябва да се ходи в сервиз.

Симптоми за възникване на проблеми в горната помпа

Смяна опорен лагер дълга полуоска Опорен лагер дълга полуоска е много съществена част от трансмисията на автомобила. A според мен проблема ти е точно в тая помпа при съединителя.

Демонтаж-монтаж кардан Карданът е популярен при автомобилите със стандартното задно задвижване и при тези със задвижването на четирите колела. Отвори капака и погледни ако колата е с лагер помпа то тя няма работен цилиндър и обратното.

Проблема явно е в във филтъра на капачката, че пропуска прах, или че се забравя да се сменя тая течност. Най-отзивчиви са руснаците. Мен ако питаш пробвай първо с помпа преди съединител.

Тези износени уплътнения са причина за течовете и намаляването на работоспособността на помпата чрез намаляването на работния флуид, горна помпа съединител симптоми. Posted April 20, edited. При теб има движение като запалиш на скорост, с течение на времето пружинката на буталцето се смачква и си губи хода. Явно от скъсан гумен маншон отпред и не сменяна редовно сп! При мен същият проблем беше от горната помпа, придружено с някакъв шум Трябва с машина с налягане отгоре през казанчето да обезвъздушиш.

Статистика

Знам че някой ще кажат менте, обаче външно никаква разлика нямаше с оригиналната нито в тялото, нито в буталцето вътре. Бягай за смяна на съединител! Теми: 1, Публикации: 89, Последна публикация: Оръжията през обектива

Да попитам един бърз въпрос - понеже смяната на съединителя ще се прави сега през уикенда горна помпа съединител симптоми няма как да поръчам Хонда MTF масло не ми се чака чак до вторникпринуден съм да използвам двигателно масло за скоростите, горна помпа съединител симптоми.

Освен зегерката го държи и тръбичката за спирачна течност. Притеснява ме, понеже и друг път съм бързал и може би и тогава не съм натискал до долу съединителя но не се е получавало така. Заради голямото различие и многообразие на марки и модели автомобили помпите могат да бъдат много различни по вид и дизайн.

Специализирани форуми. Питане за лампа от Rachido4x4.

Тема и Език

А проблема в притискателния или феродовия беше, или и двете са дали фира? Ще помоля и да дадете мнения и препоръки - каква марка съединител и от къде да бъде купен? Износен демпфер?

Kann jemand hier deutsch?

При счупена демпферна пружина на феродовия диск или съответно износен притискателен дискколко може да се кара така колата или веднага трябва да се ходи в сервиз, горна помпа съединител симптоми. Според вас депферен маховик и съединителя ли са. За дома и семейството. Последна публикация: Пиано Бар :. Това е за 2. Смених с друго ремонтен комплекта долната помпа не съм я пипал! Стига си питал едно и също,ами действай по въпросът.

Posted January 5. Според мен е притискателен диск на съединитела.

Статистика на изпълнението

Mitsubishi диезел 1. Пробвал ли си като запалиш да вкараш 5-та скорост, да изключиш и тогава да минеш на 1-ва? Но скоро ще обслужа и нея. Търсих в търсачката, попаднах на някакви откъслечни информации, но не можем да си решим проблема.

Последна публикация: Поправки в новините. Видимо няма теч от самите помпи, не спада и течността в казанчето. Пиши на Мирослав да ти прати един комплект и да мирясаш,а не да си създаваш проблеми със стари части.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -горна помпа съединител симптоми

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   17.04.2020 в 15:51 Оксана:
   За сега! Друго, което много от скоро се получава, уж натискам съединителя до долу поне така си мисля , но понякога много рядко, когато бързам между 2-ра и 3-та се чува неприятен звук при превключване хъркане.

   13.04.2020 в 14:04 Танислава:
   Всичко важно за участието в този портал. Последна публикация: Пиано Бар :.

  Закотвен

  Хареса ми го